Nyttigare luncher ger gladare medarbetare

Ska man impa på personalen gör man rätt i att se till så de anställa kan beställa nyttiga luncher. I gengäld får man personal som blir piggare och gladare. Detta enligt en undersökning som Gi-boxen gjort på arbetsplatser.

Lunch. En måltid som de flesta inte kan och borde vara utan. Men det finns stor variation när det kommer till vad man ska äta. I England är det mackor som gäller och i Tyskland ser man lunchen som den stora viktiga måltiden skriver dn.se. Alla företag vet att man ska vårda sina anställda och lyssna till deras behov. Då är det viktigt att inte glömma bort lunchen och inte bara se det som att nu har de anställa egentid, utan att man även där kan göra skillnad för att skapa en bättre arbetsmiljö – speciellt om man har ansträngande kontorsjobb där man kanske hellre sitter kvar och jobbar och äter framför datorn. GI mat på jobbet är en bra lösning som fått allt större uppmärksamhet och som allt fler testar på.

“Uppenbarligen har GI-boxen löst en vardagsproblematik för många företag. En del har gått så långt att de inkluderar GI-boxen i sin generella hälsopolicy och bjuder eller rabatterar maten till personalen.”

Citatet kommer från Grundaren Ola Lauritzon och hans mål är att med sin mat både erbjuda ett nyttigare alternativ än vad många väljer, samt att han vill erbjuda ett gott och även prisvärt alternativ. Något som kan låta för bra frö att vara sant, så bästa är att testa själv. Risken finns att man blir fast.

3992703-green-oak